Laura Cosoi, ipostaza seducătoare cu care și-a cucerit fanii. Unii au fost mai cârcotași, adresându-i mesaje acide


Laura Cosoi este o soție și o mămică împlinită, fiind căsătorită de șase ani cu afaceristul Cosmin Curticăpean. Actrița, care a împlinit de curând 39 de ani, se află în concediu de maternitate, după ce în luna august a anului trecut a adus pe lume cea de-a doua fetiță, pe nume Vera.


Fiind ocupată cu creșterea celor două fetițe, Laura nu mai este atât de prezentă în lumina reflectoarelor. Uneori însă mai postează, pe conturile de socializare, imagini de pe vremea când poza provocator în reviste sau apărea în filme. Într-o postare recentă, fanii au fost cuceriți de o fotografie mai veche, unde Laura are părul coafat în stilul anilor '60. Majoritatea i-au scris mesaje de apreciere, comparând-o cu celebrități precum Marilyn Monroe, Brigitte Bardot sau cu Linda Evangelista.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi)

Unii au fost mai cârcotași, fiind de părere probabil că actrița nu mai este la fel de seducătoare: ”Ce ai fost și ce ai ajuns...păcat”Alții au sărit imediat în apărare: Ești la fel de frumoasă. Dacă își face parul așa, vă asigur că e aceeași. Doar că acum are alte priorități...care nu ar trebui să ne intereseze pe noi!”, 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi)

Laura Cosoi s-a născut pe 2 ianuarie 1982, la Iași. Ea și-a câștigat simpatia telespectatorilor prin apariția în serialul TV ”La Bloc” (2002), dar și prin producții ca ”Aniela” (2009), ”Cu un pas înainte” (2007) sau ”Cel ales” (2014). 

Sursă foto: Instagram lauracosoi

Vezi și: Laura Cosoi, între familie și scenă

FULLSCREEN
Laura Cosoi, ipostaza seducătoare cu care și-a cucerit fanii. Unii au fost mai cârcotași, adresându-i mesaje acide
  • /

related posts

Modifică setările cookies