Laura Cosoi, luată la rost de fani pentru o fotografie în așternuturi. „Nu mă așteptam, am crezut că nu văd bine”


Laura Cosoi se numără printre cele mai atrăgătoare actrițe din România. În vârstă de 39 de ani și mama a două fetițe, Laura este foarte atentă la aspectul fizic și mereu atrage toate privirele când apare în public. Recent însă vedeta a fost luată la rost pe Instagram, pentru felul în care s-a pozat în dormitor. 

Tag-uri:

Laura Cosoi s-a pozat la primele ore ale dimineței, purtând o pijama sexy din satin. „Încă 5 minute...”, a descris actrița imaginea, sugerând că dorește să mai lenevească în pat. Unii urmăritori au catalogat imaginea prea îndrăzneață. 

„Nu mă așteptam, am crezut că nu văd bine. Dacă toată turma o ia la vale, nu te duce după turmă.”, „Nu te lua după Loredana, mai bine rămâi cum erai”, „Da...și din păcate te-ai lăsat furata de trend. Este foarte bine să te simți o femeie frumoasă, atrăgătoare, chiar sexy, dar ține pentru tine, acum deja ești ca toate celalalte, aștepți un like la momente intime, personale. Unfolow draga mea”, a fost reacția unor internauți.

Alții au venit în apărarea Laurei Cosoi, scriindu-i comentarii de apreciere: „Dacă pune cineva o poză în pantaloni scurți și un top (în cazul Laurei, o pijama), înseamnă ca își strică imaginea?! Dacă ar pune o poză în dres de baie, nici nu vreau să mă gândesc!, ”Ești superbă”. „Frumoasă foc și sexy”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi)

În prezent, Laura se află în vacanță, pe litoralul românesc. 

Sursă foto: Instagram/ lauracosoi 

Vezi și: Primele imagini oficiale din VLAD, sezonul 4

related posts

Modifică setările cookies