Laura Cosoi, pe vremea în care era brunetă. Imagini de colecție cu frumoasa vedetă


Laura Cosoi este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Mamă a două fetițe, vedeta și-a creat o comunitate frumoasă pe Instagram, unde are peste 670.000 de urmăritori. 


Artista este foarte activă pe rețelele de socializare, unde le împărtășește admiratorilor din experiențele și activitățile pe care le trăiește. De curând, Laura Cosoi a postat o captură cu interviu unde apare și o imagine cu ea de pe vremea în care era vopsită brunet. 

Fanii au apreciat fotografia, mărturisind că arăta foarte bine și în acea perioadă.

Într-un interviu acordat în trecut pentru perfecte.ro, Laura Cosoi a făcut câteva mărturisiri interesante despre felul în care își trăiește viața.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi)

"Sunt un om normal, îmi trăiesc viața cu bune și cu rele. E important să nu disimulezi, să nu creezi imagini greșite despre tine. Că pe urma ta stau oameni care vor să te prindă într-o ipostaza proastă, pentru mine nu contează. E important să fii sincer cu tine, cu cei apropiați. E important să te prezinți în fața oamenilor și cu atuurile și cu slăbiciunile tale. Pe Facebook nu sunt perfectă în toate pozele. Aleg și unele în care îmi beau cafeaua de dimineață, nemachiată și altele în care par intangibilă și extraordinară. E un exercițiu de sinceritate”, ne-a spus Laura. 

Vezi și: Laura Cosoi, botez tradițional pentru fiica ei

FULLSCREEN
Laura Cosoi, pe vremea în care era brunetă. Imagini de colecție cu frumoasa vedetă
  • /

related posts

Modifică setările cookies