Laura Cosoi, schimbare radicală de look pentru o ședință foto incendiară: „A fost ca o evadare într-o lume lipsită de griji”


Laura Cosoi a redevenit „femeia fatală” de dinainte de cele două sarcini, în cadrul proiectului „Transformări radicale by Jovsky Studio”. Actrița de 39 de ani și-a schimbat look-ul și a pozat provocator.


Laura Cosoi s-a lăsat pe mâinile lui Adrian Perjovschi, hairstylist-ul specializat în transformări radicale de look, înainte de a ajunge în fața aparatului de fotografiat. Actrița a acceptat provocarea de a face parte din proiectul „Transformări radicale by Jovsky Studio” și a dezvăluit o latură a ei pe care o știam pe vremea când nu era mamă.

Laura este definiția femeii fatale, este extrem de feminină și de sexy, iar în ultimul timp ea și-a ținut ascunse natural aceste calități sub haina de mamă de două fetițe. Cu această transformare ne-am dorit să punem în valoare, sub cea mai tare lumină, calitățile ei provocatoare. A fost un drum superpalpitant, cu o super echipă”, a declarat Adrian Perjovschi.

Hairstylist-ul a fost cel care a coordonat echipa din care au făcut parte Andra Manea - make-up artist, Eniko Szanto - stilist și Dacian Foldi - The Storyalist - fotograf.

Laura Cosoi a intrat cu naturalețe și firesc în rolul de femeie fatală, de care recunoaște că i-a fost teribil de dor. 

A fost o întâlnire de care m-am bucurat atât cu look-ul, cât și cu sufletul. Mi-a fost foarte dor de oamenii din echipa Jovsky Studio pe care îi admir și care îmi sunt buni prieteni de foarte mult timp, mi-a fost dor de un proiect foto atât de frumos și mi-a fost dor de mine într-o ipostază atât de senzuală. Recunosc că, în perioada de maternitate, am făcut foarte puține lucruri pentru mine, așa cum era și firesc, iar propunerea lui Adrian Perjovschi a fost ca o evadare într-o lume frumoasă și lipsită de griji”, a povestit Laura Cosoi care a cucerit pe toata lumea prezentă la transformare cu magnetismul ei.   

Laura Cosoi este căsătorită cu omul de afaceri Cosmin Curticăpean din august 2015. Cei doi au împreună două fete: Rita (2 ani și jumătate) și Vera (7 luni).

Fotografii: Dacian Foldi

Vezi și VIDEO: 

 

related posts

Modifică setările cookies