Laurențiu Reghecampf, cu ochiul vânăt la botezul fiului său, Liam


Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au aflat într-un adevărat scandal în acest weekend, atunci când antrenorul de fotbal a mers la vila impresarei pentru a-l vizita pe Bebeto. Foștii îndrăgostiți s-au luat la bătaie, iar în urma scandalului, ambii au ieșit din secția de Poliție cu urme de lovituri. Iată cum s-a prezentat Reghecampf la botezul fiului său, Liam!


Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au fost protagoniștii unui adevărat scandal în acest weekend. Cei doi s-au luat la bătaie chiar înainte de botezul lui Liam, fiul cel mic al antrenorului, pe care îl are din relația cu actuala parteneră de viață, Corina Caciuc. 

După întregul conflicft, Laurențiu Reghecampf a ieșit din secția Poliției Stațiunii Snagov cu semne vizibile de violență fizică, iar paparazzi au fost prezenți pentru a imortaliza momentul. La botez, antrenorul de fotbal nu a putut să își ascundă vânătăile, motiv pentru care s-a prezentat la eveniment cu ochiul umflat. 

Pe rețelele de socializare au apărut mai multe imagini cu iubitul Corinei Caciuc în care se puteau observa loviturile din zona feței. Fanii au reacționat imediat, unii luându-i apărarea, iar alții judecându-l pentru scandalul în care a fost implicat cu fosta parteneră de viață.

 

„Poate nu o e nici ea cea mai buna alegere...dar mai bine ca ai scapat de cealalta!!”, „Dă bine cu pumnul”, „Ai scăpat de o nebună”, sunt unele dintre comentariile primite de Reghecampf. 

Sursă foto: Laurențiu Reghecampf/Instagram

  • Laurențiu Reghecampf, cu ochiul vânăt la botezul fiului său, Liam

related posts

Modifică setările cookies