Laurențiu Reghecampf, poză emoționantă de familie! Cum a fotografiat-o pe iubita sa


Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc nu se mai feresc de ochii lumii și se afișează pe rețelele de socializare de fiecare dată când au ocazia. Iată ce imagine a postat antrenorul pe Instagram!


Laurențiu Reghecampf și-a găsit fericirea în brațele Corinei Caciuc, după divorțul de Anamaria Prodan. Tânăra chiar i-a oferit un copil antrenorului de fotbal, căruia i-au pus numele Liam. Antrenorul pare că radiază de bucurie și arată acest lucru de fiecare dată când are ocazia.

Recent, el a postat pe pagina de Instagram o fotografie în care iubita lui apare alături de copil, dar și de cei doi câini superbi pe care cuplul îi are. Imaginea a strâns un număr impresionant de like-uri și comentarii, iar fanii și-au spus părerea despre celebrul cuplu.

 

 

Reacția fanilor nu a întârziat să apară. Internauții au scris în secțiunea de comentarii cât de fericiți sunt pentru familia lui Reghecampf.

”Superbă fotografia!????Vă doresc sănătate și multă fericire!????????”, ” Foarte frumoasa poza ❤️❤️❤️ animăluțele, bebele, …..Corina, superbă ❤️❤️❤️❤️”, ”Foarte frumoasă familie ❤️”, ”O familie minunata! ❤️”, ”Să vă trăiască și să fiți fericiți !!! ❤️❤️❤️”, au fost doar câteva dintre zecile de comentarii lăsate la poza postată de Laurențiu Reghecampf.

Sursă foto: Laurențiu Reghecampf/Instagram

related posts

Modifică setările cookies