Laurențiu Reghecampf, prima fotografie cu chipul fiului său, Liam


Laurențiu Reghecampf a postat de ziua lui de naștere o imagine care a stârnit imediat un val de reacții. Antrenorul de fotbal a publicat prima imagine alături de fiul său, Liam și de Corina. Iată cum arată portretul de familie!


Laurențiu Reghecampf și-a găsit, în sfârșit, liniștea. Acesta a renunțat la o viață tumultoasă alături de Anamaria Prodan pentru iubirea Corinei Caciuc. Deși au fost mult timp subiect de acuzații și bârfe, acum se pare că cei doi îndrăgostiți și-au găsit pacea sufletească. 

Laurențiu Reghecampf și-a impresionat fanii atunci când a publicat o imagine în care apare alături de partenera sa de viață, Corina Caciuc și fiul său, Liam. Cei trei par extrem de fericiți, mai ales că fotografia a fost postată de ziua antrenorului. 

În secțiunea de comentarii, fanii au lăsat o mulțime de reacții pozitive pentru cuplu. Aceștia îl laudă pe Laurențiu Reghecampf pentru alegerile făcute în dragoste!

„Felicitări, omule! Ți-ai ascultat inima, ai ales cu sufletul si ai dovedit că “Banii chiar nu aduc fericirea!” ❤️❤️ Sa fiți fericiti până la adânci bătrâneți!  // Ce copilaș frumos❤️❤️ să vă trăiască și să fie sanatos❤️La mulți ani fericiți și sănătoși ”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de antrenor.

Sursă foto: Laurențiu Reghecampf/Instagram

related posts

Modifică setările cookies