Laurette a fost bătută într-un hotel din Centrul Vechi al Bucureștiului. Vedeta și bărbatul care a agresat-o au ajuns la poliție


Marți seara (9 martie), Laurette Attindehou a ajuns la poliție plină de vânătăi după ce a fost bătută de un bărbat într-un hotel din București.


Potrivit click.ro, administratorul hotelului de 3 stele a auzit țipete din camera unde era Laurette și a chemat poliția. În respectiva cameră se afla vedeta împreună cu un bărbat a cărui identitate nu a fost dezvăluită. 

Cei doi au fost luați de poliție și duși la secție unde au fost nevoiți să dea declarații cu privire la incidental din hotel. Dacă Laurette avea vânătăi pe corp, nici bărbatul alături de care era nu arăta prea bine, semn că focoasa brunetă a lovit și ea. Mai exact, acesta echimoze la gură și un dinte lipsă.

Vedeta nu a vrut să vorbească public despre acest incident, însă avocatul ei a trimis un comunicat de presă referitor la incidentul din hotel. “În seara zilei de 9 martie, Laurette a fost victima unei agresiuni. În prezent eu și clienta mea ne gândim dacă vom depune plângere penală. Semnele agresiunii de pe corpul Laurettei sunt ușoare”, se arată în comunicat.

Ulterior, avocatul a vorbit despre incident în cadrul unei emisiuni mondene: “Nu se știe motivul care a generat această agresiune. A fost un atac spontan, care a luat-o prin surprindere. Am fost cu ea la Poliție marți seară. Ea are urme de violență la nivelul corpului pe mai multe părți. Sângele care se vedea pe persoana de sex masculin era al lui Laurette. A fost o violență destul de gravă. Psihic este destul de grav. Mai sunt alte persoane care au sunat la 112 și care au fost alertate de strigătele lui Laurette”.

Sursă foto: Instagram Laurette

related posts

Modifică setările cookies