Laurette, nevoită să se opereze de urgență după bataia de la hotel. Cu ce probleme se confruntă vedeta


Showbizul era zdruncinat săptămâna trecută o situație absolut tulburătoare. Laurette a fost bătută de un bărbat într-o cameră de hotel, în București. Cei doi au ajuns atunci la poliție pentru declarație.


Dacă inițial nu a vrut să vorbească despre acest lucru la televizor și a ales să trimită doar un comunicat, iată că Laurette a făcut primele declarații în cadrul unei emisiuni mondene. La doar două zile după incindent, vedeta a început să se simtă foarte rău, ba chiar a leșinat în bucătărie. 

Astfel, a ajuns de urgență la spital, iar scrisoarea mediacală a fost făcută publică: cefalee, vertij, hematom cranian pe partea dreaptă de mici dimensiuni, durere membre, indurare și inflamație mamară stângă și că riscă să facă tromboze care se pot duce la un organ vital, scrie click.ro.

Stările de leșin au fost cauzate de hematomul de la cap, format în momentul în care agresorul a lovit-o pe Laurette în repetate rânduri cu capul de vasul de toaletă. Pentru că i s-a deplasat implantul mamar din sânul stâng din cauza loviturilor puternice primite, vedeta trebuie să ajungă să se opereze de urgență. 

Laurette a fost bătută într-un hotel din Centrul Vechi al Bucureștiului

Pe 9 martie, administratorul unui hotel de 3 stele din București a auzit țipete din camera unde era cazată Laurette și a chemat poliția. În respectiva cameră se afla vedeta împreună cu un bărbat.

Cei doi au fost luați de poliție și duși la secție unde au fost nevoiți să dea declarații cu privire la incidentul din hotel. Dacă Laurette avea vânătăi pe corp, nici bărbatul alături de care era nu arăta prea bine, semn că vedeta l-a lovit și ea. Mai exact, acesta prezenta echimoze la gură și un dinte lipsă.

Sursă foto: Instagram Laurette

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe https://voyo.protv.ro/

related posts

Modifică setările cookies