Laurette s-a despărțit de iubitul ei, deși aveau planuri de nuntă


Laurette este una dintre cele mai admirate persoane publice, bărbații fiind fascinați de frumusețea ei. Aceasta, deși este curtată des, a fost fidelă unui singur bărbat și anume, fotbalistul Magaye Gueye. Deși aveau planuri de nuntă, cei doi au decis să pună punct relației, iar bruneta a oferit primele declarații!


Laurette și Magaye Gueye au pus punct unei relații care dura deja de câțiva ani. Cei doi erau atât de îndrăgostiți încât plănuiseră să se și căsătorească în viitorul apropiat. Cu toate acestea, se pare că iubirea nu a fost de ajuns, tentațiile au apărut, iar despărțirea s-a produs când fanii se așteptau mai puțin:

„Nu vreau să comentez prea multe despre relația mea. Fiecare cuplu trece din momente bune sau mai puțin bune. Dacă există înțelegere, comunicare și respect se trece peste anumite neînțelegeri. În ultimii ani este foarte greu să menții o relație. Tentațiile sunt din toate părțile și este foarte greu. În zilele în care trăim este foarte greu să îți găsești pe cineva cu aceleași obiective și planuri de viitor”, a spus Laurette la o emisiune mondenă.

Laurette are planuri mari pentru Crăciun, iar Magaye nu este implicat. Bruneta, alături de fiica sa vor merge la bunici și vor respecta tradițiile românești de sărbători.

Sursă foto: Laurette/Facebook, Arhivă 

related posts

Modifică setările cookies