Lavina Pîrva, printre primele apariții la TV. Cum arată la două luni după naștere


Lavina Pîrva, soția cântărețului Ștefan Bănică, a fost prezentă în platoul Vorbește Lumea cu ocazia aniversării a patru ani de emisiune. 


Lavina Pîrva a născut în urmă cu două luni un băiețel perfect sănătos. Cu ocazia aniversării a 4 ani de emisiune de Vorbește Lumea, cântăreața a fost invitată în platou, unde a vorbit în detaliu despre cum i s-a schimbat viața de când a devenit mămică. 

"Sunt foarte bine, sunt într-o perioadă foarte frumoasa a vieții mele. A fost ceva sublim cand l-am luat prima oară în brațe . Am avut emoții mari când am ajuns acasă cu el. Am noroc de un copil foarte bun și cumințel. Cred că va avea mult umor".

Lavina susține că a trecut printr-o perioadă în care nu a reușit să se odihnească suficient, însă acum este o mămă relaxată care își dorește să-și crească copilul liber: "Am avut o perioadă în care nu am dormit absolut deloc. Am devenit o mamă relaxată. Vreau să-mi cresc copilul liber și relaxant

Vezi în video de mai jos cum arată acum:

În ceea ce privește kilogramele în plus Lavinia a declarat: "Am luat destul de multe kilograme, am reținut multă apă. Am rămas cu câteva kilograme pe care o să le dau jos treptat. Sigur că mi-aș dori să fiu mai slabă ca înainte". 

Lavinia spune că Ștefan Bănică este un tată împlinit și devotat, ba mai mult că este în culmea fericirii de când a venit pe lume micuțul: Tăticul este foarte cool, Ștefan este un tată foarte cool. Este îndrăgosit peste cap de el". 

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr sunt împreună din 2011. Cei doi s-au căsătorit în anul 2017. Artistul a anunțat că va deveni tată pentru a treia oară în cadrul concerului de Crăciun de la Sala Palatului, din decembrie 2018.

Ștefan Bănică mai are doi copii: un băiat pe nume Radu Ștefan (17 ani), din relația cu Camelia Constantinescu, și o fetiță, Violeta (10 ani), din mariajul cu Andreea Marin.

  • Lavina Pîrva, printre primele apariții la TV. Cum arată la două luni după naștere
Modifică setările cookies