Lavinia Pârva, superbă pe Instagram: „Este important să fii puternic atunci când lucrurile nu merg cum trebuie”


În urmă cu aproape un an, Lavinia Pârva devenea mămică pentru prima dată, iar după ce a născut a revenit destul de repede la forma fizică pe care o avea înainte.

Tag-uri: #Lavinia Parva

Dacă pe timpul sarcinii vedeta a luat foarte multe kilograme și a preferat să nu posteze prea multe fotografii pe rețelele de socializare, odată ce a început să scadă în greutate Lavinia Pârva a redevenit activă în mediul online.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lavinia Pirva (@laviniapirvaofficial) on

În ultimele zile, artista chiar a postat pe Instagram mai multe fotografii în care apare în ipostaze sexy. „Cred în roz. Cred că râsul este cel mai bun exerciţiu care arde caloriile. Cred că este important să fii puternic atunci când lucrurile nu merg cum trebuie. Cred în miracole”, a scris Lavinia Pârva în dreptul unei poze în care poartă o fustă foarte scurtă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lavinia Pirva (@laviniapirvaofficial) on

Fanii au reacționat imediat și au dat mii de like-uri, în cele mai multe comentarii afirmând că Lavinia Pârva este superbă. „Poți să afli mai mult despre o persoana din felul în care ea vorbește despre alții decât din ce vorbesc alții despre ea”, a scris cântăreața și în dreptul unei fotografii în care are un decolteu generos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lavinia Pirva (@laviniapirvaofficial) on

Vezi și: 

related posts

Modifică setările cookies