Lavinia Pîrva Bănică e total schimbată după ce a născut! A rămas foarte sexy, dar e greu de recunoscut


Au trecut trei luni de când l-a adus pe lume pe Alexandru și deja se văd transformările.


De când e mamă, Lavinia se prezintă ca o femeie cu mult mai multă atitudine și încredere în sine. În plus, a slăbit rapid, cu ajutorul sportului și alimentației și e cel puțin la fel de sexy. Ultima fotografie de pe Instagram o arată într-o ipostază în care fanii cu greu o recunosc, dar continuă să o aprecieze.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#goodnight

O postare distribuită de LAVINIA (@laviniapirvaofficial) pe

 
Mai mult, Lavinia a lansat de curând un nou single, pentru că și-a dorit să se întoarcă repede pe scenă, chiar dacă a născut. 
 
Lavinia și Ștefan Bănică  au devenit părinții lui Alexandru pe 16 mai, iar vestea cea bună a dat-o fanilor chiar cântărețul, care a scris pe pagina sa de Facebook: 
 
”Sunt fericit pentru că a venit pe lume fiul meu cel mai mic, haios și sănătos, Alexandru Bănică. Eu și soția mea vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi în această perioadă , pentru faptul că ne-ați respectat intimitatea și pentru toate mesajele frumoase”.
 
La rândul ei, după ce a născut, Lavinia a declarat că îl consideră pe Alexandru o minune în viața ei și că trăiește cea mai frumoasă perioadă. A mărturisit că bebelușul îi dă liniștea de care are nevoie și că se bucură de fiecare moment. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dimineața pe răcoare,cu copiii la plimbare????????????#mutsyi2 #mutsyworld @taticoolshop

O postare distribuită de LAVINIA (@laviniapirvaofficial) pe

Pe PRO TV PLUS puteți urmări un interviu special cu Lavinia Pîrva Bănică:

FOTO: FACEBOOK/INSTAGRAMrelated posts