Lavinia Pîrva, parada modei în costum de baie. Se mândrește cu o siluetă de invidiat


Zielele de vara înseamnă un singur lucru pentru Lavinia Pirva - momente nesfârșite la plajă. Aflată în vacanță în Bulgaria, soția lui Ștefan Bănică Jr. nu a uitat de fanii de acasă, pe care i-a bucurat cu o ședință foto senzuală, la malul mării.


Artista, în vârstă de 37 de ani, se poate mândri atât cu frumusețea ei atemporală, cât și cu o siluetă de invidiat, pe care nu ezită să o etaleze oricât de câte ori are ocazia. Acest lucru s-a văzut și în cele mai recente fotografii de pe rețelele sociale. Îmbrăcâtă într-un costum de baie întreg, negru, Lavinia Pirva și-a încântat cei peste 200.000 de urmăritori cu o scurtă ședință foto pe plajă, etalându-și astfel abdomnul plat și formele voluptoase.

Cum era de așteptat, reacțiile fanilor nu au încetat să apară, aceștia având doar laude pentru fotografiile Laviniei care amintesc de Pamela Anderson în serialul "Baywatch".

Deși în prezent se mândrește cu o siluetă de clepsidră, artista a mărturisit că nu i-a fost ușor să revină la formele de odinioară după ce a acumulat peste 25 de kilograme în sarcină. Deoarece s-a numărat printre graviduțele care s-au luptat cu retenția de apă și kilogramele care se depun peste tot, Lavinia a decis să apeleze la o profesoară de pilates, pentru a incorpora sportul în viața ei, și a fost mai atentă la alimentație. Astfel, artista a reușit să slăbească aproape 30 de kilograme.

Sursă foto: Lavinia Pirva/Instagram

  • Lavinia Pîrva, parada modei în costum de baie. Se mândrește cu o siluetă de invidiat

related posts

Modifică setările cookies