Lavinia Pîrva, reacție dură după ce s-a zvonit că divorțează de Ștefan Bănică Jr.: “Când voi divorța, vă sun eu pe fix!”


În urmă cu câteva zile, în presă au apărut zvonuri cum că Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. vor divorța. Totul a pornit de la faptul că Lavinia a apărut fără verghetă într-o poză.


Deranjată de zvonurile apărute, Lavinia a decis că este momentul să vorbească despre acest lucru, deși este destul de rezervată în declarații când vine vorba despre familia sa.

Într-o postare pe Instagram, vizibi afectată de faptul că s-a scris că va divorța de Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pîrva a decis să lămurească situația: “Și iată cum vuiește presa că divorțez, pentru că apar într-o poză unde nu am verigheta pe deget! Păi nu divorțez eu? Eu cu asta mă ocup de când se crapă de ziuă! Că altă treabă nu am ! Am un notar mic la ușă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. La fel și instanța, mă așteaptă zilnic în caz că s-a răzgândit notarul, căci nici ea, instanța sărăcuța alta treabă nu are! Doamne mare ți-e gradina!

Cum să ghicesti așa în stele divorțul cuiva pentru simplu fapt că verigheta lipsește de pe deget? Hai că de data asta n-ați zis nimic de "surse din anturajul cuplului", asta mai lipsea! Voi purtați tot timpul verighetele, nu vă este frică că se lipește covidul de metal?

Dragi cetățeni, din presă, nu mai sunt subiecte interesante ? Alegerile din America, problemele cauzate de pandemie, închiderea piețelor, lipsa locurilor din spitale ? Dacă considerați că acestea sunt lucruri mai puțin importante decât lipsa verighetei ( wow ! ) de pe degetul meu, atunci vă spun ca sa dormiți linistiti !

Cand voi divorta, vă sun eu pe fix! Momentan suntem îndrăgostiți.Lulea!!!!!!”

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. sunt împreună de foarte mulți ani și au un băiețel, pe Alexandru, în vârstă de un an și jumătate. 

 

Vezi și: 

 

Întrebarea Mesei Rotunde cu Mitzu: „Crush-ul meu e Antonia!”

 

related posts

Modifică setările cookies