Le despart 31 de ani, dar au defilat pe același podium. Naomi Campbell, alături de fiica lui Cindy Crawford pe catwalk


Pe vremuri, Naomi Campbell și Cindy Crawford erau liderele unei generații de supermodele care au marcat anii ’90. Au trecut ani buni de atunci, dar Naomi arată la fel de spectaculos și este încă solicitată de marii creatori de modă să defileze în show-urile lor.


În vârstă de 49 de ani, Naomi a fost surpriza serii la prezentarea noii colecții Saint Laurent, din cadrul Paris Fashion Week. Îmbrăcată într-un costum spectaculos negru, din paiete, Naomi a strălucit, la propriu și la figurat, pe podiumul amenajat lângă Tour Eiffel din Paris. Supermodelul a încheiat show-ul sub aplauzele tuturor celor prezenți. 

Dacă în anii ’90 Naomi defila pe marile scene modiale ale modei alaturi de Cindy Crawford, acum a făcut-o alături de fiica sa, Kaia Gerber.

În vârstă de 18 ani, Kaia face parte din actuala elită a modellingului mondial, alături de surorile Hadid și de Kendall Jenner. 

Tânăra a știut încă din copilărie că va urma o carieră de model, chiar dacă mama sa a ferit-o cât a putut de mult de lumea showbizului. Mulți spun că tânăra Kaia este copia perfectă a mamei sale celebre.

Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos:

FULLSCREEN
Le despart 31 de ani, dar au defilat pe același podium. Naomi Campbell, alături de fiica lui Cindy Crawford pe catwalk
  • /

related posts

Modifică setările cookies