Le place burlăcia! 7 femei faimoase care au ,,uitat” să se mărite


Visul oricărei femei de a îmbrăca rochia de mireasă şi de a-şi întemeia în mod oficial o familie nu e împărtăşit de toate reprezentantele sexului frumos.


În lumea showbiz-ului internaţional există câteva exemple cu greutate în acest sens, de femei trecute de 40 de ani care ori n-au vrut ori n-au putut să lege o căsătorie.

1. Oprah Winfrey (65 de ani). Cunoscuta realizatoare de televiziune a fost implicată în mai multe relaţii înainte de a se ,,stabiliza” asupra lui Stedman Graham, un afacerist de 68 de ani. Cei doi sunt împreună din 1986, dar nu s-au căsătorit, în ciuda unei tentative de logodnă în 1992. ,,Muncesc 17 ore pe zi, iar când ajung acasă, el nu mă întreabă niciodată dacă e gata mâncarea sau alte lucruri de astea care n-ar fi fost la fel dacă eram căsătoriţi”, a declarat recent Oprah.

2. Winona Ryder (48 de ani). Frumoasa actriţă americană s-a iubit de-a lungul timpului cu colegi de platou precum Johnny Depp sau Matt Damon, iar acum e într-o relaţie stabilă cu designerul Scott McKinlay Hahn. Winona şi-a explicat decizia de a nu face pasul cel mare prin teama de a ajunge ulterior la un divorţ.

3. Sheryl Crow (57 de ani). Logodită de trei ori, cântăreaţa a eşuat mereu în tentativa de a se aşeza la casa ei. Ciclistul Lance Armstrong e cel mai cunoscut bărbat cu care Sheryl a fost extrem de aproape de căsătorie. Americanca are doi copii adoptaţi şi rămâne în continuare deschisă unei relaţii serioase.

4. Charlize Theron (44 de ani). Superba actiţă americană cu origini sud-africane a recunoscut că nu şi-a dorit niciodată să se mărite. Pentru scurt timp, ea fost logodită cu Sean Penn, legătură amoroasă care s-a încheiat însă cu o despărţire, în 2015. Charlize are doi copii, ambii adoptaţi.

5. Marisa Tomei (54 de ani). Actriţă de Oscar pentru rolul din filmul ,,My Cousin Vinny”, a trecut şi ea de puţin pe lângă o căsătorie, cu Logan Marshall-Green, în urmă cu aproape un deceniu. ,,Nu sunt un fan al căsniciei, ca instituţie, şi nu văd de ce femeile vor să aibă neapărat copii pentru a se simţi complete din punct de vedere uman”, a declarat Marisa la acea vreme.

6. Diane Keaton (73 de ani). Woody Allen, Warren Beaty şi Al Pacino sunt numele grandioase cu care a fost cuplată actriţa americană, fără a se lega însă ceva oficial. Mamă a doi copii adoptaţi, Diane Keaton şi-ar fi dorit însă o căsătorie. ,,Cred că nu am fost îndeajuns de pragmatică. Am avut ideea nebunească de a rămâne mereu îndrăgostită”, a explicat ea la un moment dat.

7. Kourtney Kardashian (40 de ani). Cea mai mare dintre celebrele surori este singura dintre cele trei Kardashian care n-a ajuns în faţa altarului. Conform apropiaţilor, îşi doreşte nespus acest lucru, dar îl consideră deocamdată ,,imposibil” din cauza mediatizării excesive cu care se confruntă clanul Kardashian. Kourtney a trecut printr-o despărţire dureroasă, de Scott Disick, cu care are şi trei copii, singurul bărbat cu care s-a apropiat de nunta mult-visată.

related posts

Modifică setările cookies