Leidy Amelia, cea mai fierbinte apariție a verii. „Nu am văzut o femeie mai sexy ca tine”


A devenit un nume tot mai des întâlnit în agenda fotografilor de modă. Leidy Amelia este fotomodelul american care a stârnit interesul brandurilor de lenjerie intimă și costume de baie. Modul senzual în care pozează i-a adus recunoașterea internațională. 


Tânăra în vârstă de 23 de ani, care locuiește în Miami, a cucerit Instagramul cu apariții fierbinți în lenjerie intimă. Recent, Leidy Amelia a publicat o serie de imagini de la o ședință foto, de pe plajă. Spre surprinderea fanilor, aceasta nu poartă un costum de baie, dar un set negru de lenjerie intimă, dres și sandale cu toc înalt. Ipostaza l-a făcut pe un admirator să afirme: „Nu am văzut o femeie mai sexy ca tine”. 

„Pur și simplu magnifică”, „Prea fierbinte”, „Wow! Cred că trebuie să merg să mă culc, am amețit...”, i-au scris alți urmăritori. 

Frumoasa brunetă, cu forme impecabile, nu are inhibiții în fața camerelor.

„Nu pot exprima în cuvinte cât de mult îmi place să fiu în fața camerei. Există ceva care îmi aprinde sufletul când muzica începe să cânte și regizorul strigă „acțiune!” Cu siguranță îmi place să fac videoclipuri mai mult decât ședințe foto...”, spune modelul. 

Leidy Amelia nu poate trece neobservată la plajă. Aparițiile ei în costum de baie sunt demne de revista Playboy. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)

 

Sursă foto: Instagram/ leidy.amelia

Vezi și: 

  • Leidy Amelia, cea mai fierbinte apariție a verii. „Nu am văzut o femeie mai sexy ca tine”
Modifică setările cookies