Lena Dunham a pierdut lupta cu kilogramele. Cum arată actrița care reușise să slăbească în urmă cu 3 ani


Lena Dunham este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood și a reușit să își facă un nume datorită talentului ei, nu prin aspectul fizic.


S-a făcut remarcată în urmă cu câțiva ani în serialul Girls și a rămas în atenția publicului prin faptul că întotdeauna reușește să stârnească o mulțime de controverse cu aparițiile sau declarațiile sale. Nu este vedeta “tipică” de la Hollywood, nu se încadrează în standardele de frumusețe impuse acolo și nici nu este poate cea mai diplomată celebritate. Cu toate astea, în 2013 Lena Dunham a reușit să bifeze lista celor mai influente persoane din lume publicată de Times.

 

Sursa foto: PROFIMEDIA

 

Deși nu are un corp de model, nu s-a jenat să apară goală în filmele în care a jucat: în Girls a filmat o mulțime de scene fierbinți, în care și-a arătat trupul plinuț din toate unghiurile. 

În urmă cu 3-4 ani, Lena Dunham reușise să slăbească mult cu ajutorul antrenoarei vedetelor, Tracy Anderson, însă cum pare că a pierdut din nou lupta cu kilogramele. Paparazzii au reușit să o surprindă în public în haine largi, care îi ascund silueta rubensiana.

 

Lena a fost prima femeie care a primit un premiu Guild pentru munca de regizor pe care a făcut-o în Girls. Ea încearcă să încurajeze femeile de toate vârstele și formele să aibă încredere în aspectul lor fizic, și da chiar ea startul acestei încrederi de sine purtând articole vetimentare care îi lasă imperfecțiunile la vedere.

related posts

Modifică setările cookies