Leonardo Dicaprio și iubita sa, imagini de la plajă. Cum i-au fotografiat paparazzi


Deși încă de când formează un cuplu, Leonardo Dicaprio și iubita sa de 23 de ani au fost fotografiați extrem de rar, se pare că de această dată norocul a fost de partea paparazilor care au reușit să surprindă câteva imagini cu cei doi.


Leo este o persoană extrem de independentă, dar potrivit celor din preajma cuplului, izolarea i-a apropiat și mai mult și actorul petrece acum foarte mult timp cu iubita sa, în detrimentul prietenilor. O altă persoană din anturajul celor doi a precizat că Dicaprio și Morrone sunt de nedespărțit, dar că le place să păstreze confidențialitatea.

Cei doi au fost văzuți împreună pentru prima dată în decembrie 2017 și și-au făcut debutul ca iubiți în februarie 2020, pe covorul roșu al premiilor Oscar.

Vedeta de 23 de ani a fost încă de la început criticată pentru relația cu un bărbat mai în vârstă, dar a ținut să facă o serie de precizări: "Am citit câteva dintre comentariile de pe Instagram-ul meu si… Doamne, oamenii sunt atât de răi și plini de furie la adresa unor persoane despre care nu știu nimic. Sper că vor învăța să trăiască în mai puțină ură și să își concentreze eforturile pe altceva. A trăi în pace sună extraordinar", a spus Camila într-un live pe Instagram.

Sursă foto: Profimedia Images

related posts

Modifică setările cookies