Leonardo DiCaprio trăiește “coșmarul” oricărui bărbat. Ipostazele în care a fost surprins de paparazzi alături de iubită


Este poate cel mai mare star al planetei, idolul femeilor de când avea numai 18 ani. Are numai iubite modele, majoritatea sub 25 de ani. Nici actuala nu face excepție. Leonardo DiCaprio este un Casanova veritabil și un burlac convins. Însă nici el nu scapă de “îndatoririle” unui iubit “obișnuit” :) 


DiCaprio a fost surprins de paparazzi în timpul vacanței din Italia luandu-și în serios rolul de iubit devotat. O fi el superstar, dar tot nu scapă de cel mai mare “coșmar” al oricărui bărbat: să facă zeci de poze iubitei în vacanță!  Se vede încântarea pe chipul lui! :) Model de profesie, Camila Morrone adoră să pozeze, așa că Leo chiar a avut de lucru. Mai mult, actorul a fost nevoit să stea chiar și el cuminte la poza de grup.

Cuplul este însoțit în Italia și de părinții lui DiCaprio. Aceștia au fost cu toții surprinși la Villa D’Este, din zona Lacului Como, unul dintre cele mai luxoase și renumite resorturi de cinci stele. Încă de la deschidere, din 1873, la Villa D’Este au poposit cele mai mari celebrități mondiale.

Leonardo DiCaprio și Cămilă Morrone trăiesc o poveste de dragoste din decembrie 2017. Cu toate că cei doi formeză un cuplu super sexy, au apărut foarte multe controverse și comentarii răutăcioase pe rețele de socializare, din cauza diferenței de vârstă dintre aceștia (22 ani).

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos: 

related posts

Modifică setările cookies