Levin, în ”Viața bate vlogul”: ”Cum e să ai un tată alcoolic? Nu trăiești, ci supraviețuiești”


În episodul 8 al serialului ”Viața bate vlogul”, Levin face o dezvăluire emoționantă, despre drama care i-a marcat adolescența.


Într-un nou episod al serialului ”Viața bate vlogul”, în care unii dintre cei mai populari vloggeri în România își deschid sufletul și vorbesc, cu sinceritate, despre sexualitate, bullying, violență, consum de substanțe interzise, Levin dezvăluie, cu emoție, cum este să trăiești alături de un părinte alcoolic.

Citește și: ”Viața bate vlogul”, ediție specială. Cele mai amuzante dorințe pentru 2019 ale celor 8 vloggeri

Tata nu a apreciat niciodată că eu, un copil normal, dintr-o familie modestă, am reușit să ajung la o facultate din Anglia, pe forțele proprii. Nu a apreciat nici măcar atunci când am venit acasă și am zis: yay, am luat BAC-ul. Am luat 9 la BAC. NU. Eu am fost foarte mândru, pentru că nu am avut nici bani de meditații, n-am avut bani de alte pregătiri și nu a știut să-mi fie aproape. Prețul psihologic pe care a trebuit să-l plătesc a fost foarte mare”. 

Levin mărturisește că, până să plece la facultate, a trăit cu rușinea de a avea un tată care obișnuia să se refugieze în alcool. ”Am încercat să-i fiu prieten până când, prin clasa a zecea, m-am săturat de rutina asta. Veneam de la școală, îl găseam beat, înjura vecini,făcea scandal, pe mama o ura... În clasa a zecea, am aflat că tata avea o amantă. Probabil el a fost foarte îndrăgostit de femeia asta. Pentru că îmi aduc aminte că erau foarte multe certuri pe tema asta. El era obsedat de telefon, pleca foarte des de acasă și de atunci el bea de cinci ori mai mult”.

Levin spune că acum înțelege motivația tatălui său și crede că ar fi fost mai bine dacă părinții săi s-ar fi despărțit, în ciuda faptului că aveau împreună doi copii, pe Levin și sora acestuia. ”Tată, mi-aș dori din tot sufletul să nu mai bei. Mi-aș dori din tot sufletul să fii prezent fizic și moral în viața mea și să fii fericit. Chiar dacă veți fi sau nu împreună, vom fi o familie”, este mesajul lui Levin pentru tatăl său în serialul ”Viața bate vlogul”.

 

  

related posts

Modifică setările cookies