Liam și Chris sunt zei, cum arată cel de-al treilea frate Hemsworth


Dintre toate perechile de frați de la Hollywood, frații Hemsworth sunt, cu siguranță, cei mai sexy. 


Cu personalitatea lor cuceritoare, trupurile sculptate perfect, ochii prea albaștri și zâmbetele care ar topi și o inimă de piatră, aceștia se află, în mod cert, în topul preferințelor milioanelor de fani. 

Dacă Chris și Liam sunt celebri în toată lumea, fratele lor mai mare, Luke, primul copil al familie, nu este atât de cunoscut. 

Luke, Chris și Liam s-au născut în Melbourne, Australia. În copilărie, au locuit pe Phillip Island, unde toți cei trei frați au petrecut o mulțime de timp făcând surf. Când erau mici, Liam și Chris nu se înțelegeau deloc, Chris declarând că relațiile dintre ei erau ca în „Hunger Games”. Luke, pe de altă, a glumit într-un interviu cu Jimmy Kimmel, că el era cel mai dur dintre frați și că-i făcea o plăcere deosebită să-i facă pe Liam și Chris să plângă.

 

Luke (născut pe 5 noiembrie 1981) este cel mai scund dintre frații Hemsworth, cu o înălțime de 1,80 m. De profesie tot actor, acesta este căsătorit cu Samantha și împreună au patru copii, Ella, Holy, Harper Rose și Alexandre. 

Acesta este, de altfel, primul din familie care și-a încercat norocul în actorie. După ce a jucat în câteva filme și seriale, Luke și-a dorit stabilitate financiară, așa că a luat o pauză și și-a făcut o afacere de pus pachet. I-a luat pe frații săi, Liam și Chris, ca angajați. Ulterior, și-a mai încercat încă o dată norocul la Hollywood, doar că, în loc, a ajuns antrenorul personal al lui Chris pentru Thor: The Dark World. 

Cel mai notabil rol al lui este cel al ofițerului de securitate Ashley Stubbs din serialul HBO ”Westworld”.

Foto: Getty

Kylie Jenner detronata de o românca pe Instagram!

related posts

Modifică setările cookies