Lidia Buble, decizia care îi va schimba viața. Gestul făcut de artista i-a uimit pe toți


Lidia Buble trece printr-o perioadă destul de nesigură după ce s-a despărțit de Răzvan Simion. Aceasta a scos din buzunar o sumă mare și a decis să-și ia casă.

Tag-uri:

Lidia și Răzvan nu mai formează un cuplu de ceva timp, iar după despărțire, artista și-a luat tot din casa iubitului și s-a mutat la sora sa, Lorena. Pentru că este decisă să o ia de la zero, departe de bărbatul cu care a avut o relație mai bine de 5 ani, potrivit wowbiz.ro, artista și-a cumpărat un apartament în București și urmează să se mute singură acolo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on

Artista a plătit deja avansul pentru noua locuință, deci nu are de gând să stea prea mult nici la sora sa: "Vrea și ea, însă, să aibă spațiul ei, deși sora sa o răsfață extrem de tare și se simte binevenită. De aceea, a dat o parte din banii pentru un apartament extrem de frumos, urmând ca pentru restul să achiziționeze un credit. Răzvan știe, a și fost să îl vadă. Lidia se va muta la Lorena după ce va termina de mobilat. Atât Răzvan, cât și Lidia suferă, fiecare diferit. El încă o mai iubește, iar pe ea o macină obișnuința. Nu este o tranziție ușoară pentru nici unul dintre ei", au declarat surse din apropierea frumoasei blondine, pentru Impact.ro.

Sursă foto: Instagram

related posts

Modifică setările cookies