Lidia Buble, prima postare pe Instagram după ce s-a despărțit de iubit


De mai multe luni, presa mondenă din țara noastră notează că Lidia Buble și partenerul ei de viață nu traversează cea mai bună perioadă, existând unii jurnaliști care afirmau că artista este singură de ceva vreme.

Tag-uri: #Lidia Buble

Cântăreața în vârstă de 27 de ani a dezvăluit însă în nenumărate rânduri că relația ei merge bine și că nu îi bagă în seamă pe cârcotașii care afirmă că ea nu mai are iubit. Din păcate, zvonurile s-au întețit atunci când Lidia Buble a decis, în plină pandemie de coronavirus, să plece la Deva, acasă la părinții ei, iar iubitul ei a fost fotografiat de paparazzi în București în timp ce ieșea din casa unei alte femei.

Pentru a pune capăt speculațiilor, partenerul Lidiei Buble a postat în weekend un mesaj prin care anunța că s-a despărțit de artistă.

„O nouă călătorie... Sunt diferit astăzi, pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți, pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puțin, dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puțin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Astăzi, Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou in razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost... Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi... foști iubiți... actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept”, a scris acesta pe Instagram.

Mesajul a fost apoi modificat, numele artistei dispărând, după care a fost șters definitiv din mediul online: „O nouă călătorie... Sunt diferit astăzi, pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți, pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puțin, dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puțin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost... Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi... foști iubiți... actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept”.

Vestea a venit însă când nu se putea mai prost: pe 9 iunie Lidia Buble a împlinit 27 de ani, astfel că aniversarea ei a fost umbrită de acest mesaj trist.

Pentru a demonstra însă că nu este afectată de despărțire, Lidia Buble a postat pe Instagram mai multe story-uri în care apare alături de familie și de prieteni, dar și story-uri în care apropiații îi urează „La mulți ani”. Mai mult decât atât, ea a postat în feed și un clip video care pare a fi realizat la o ședință foto. Clipul a strâns rapid aproape 100.000 de vizualizări și aproximativ 9.000 de like-uri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on

foto: Instagram Lidia Buble

Vezi și: How to TikTok, episodul 4

related posts

Modifică setările cookies