Lidia Buble, relație cu fratele Elenei Gheorghe? Prima reacție a bărbatului


În urmă cu mai multe luni, Lidia Buble și partenerul ei de la acea vreme anunțau că și-au spus „Adio” și că pornesc pe drumuri separate, după o relație care a durat aproximativ cinci ani.


Atât câtăreața, cât și Răzvan Simion au dezvăluit că au rămas în relații foarte bune, însă nu au dorit să spună cu adevărat de ce s-a rupt lanțul de iubire chiar atunci când tot mai multă lume se gândea că Lidia Buble ar putea să se gândească la viitorul lor și să își dorească un copil.

La aproximativ cinci luni de la despărțire, jurnaliștii de la Cancan aruncă bomba și afirmă că motivul rupturii ar fi fost infidelitatea artistei! Potrivit sursei citate, Lidia Buble ar fi avut o relație în paralele și cu fratele Elenei Gheorghe, Costin. Pentru a demonstra că informația este veridică, Cancan a publicat și câteva selfie-uri pe care Lidia Buble și Costin Gheorghe și le-au făcut în mașină, în urmă cu aproximativ un an.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Costin Gheorghe (@costingheorghe10) on

Contactat de sursa citată, fratele Elenei Gheorghe nu a vrut să vorbească despre presupusa relație și a afirmat că evită astfel de apariții în paginile presei mondene. „Eu am niște principii de familie. Nu îmi plac genul acesta de știri și, din acest motiv, evit pe cât se poate viața mondenă. Eu nu vorbesc despre viața mea privată și nu vreau să comentez acest subiect”, a spus Costin Gheorghe.

foto: Instagram Lidia Buble; Instagram Costin Gheorghe

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Cleopatra Stratan: „Nu aș colabora niciodată cu... Bach!?”

related posts

Modifică setările cookies