Lidia Buble, super sexy pe Instagram! Fanii au avut doar cuvinte de laudă la adresa ei


În ultimele luni, Lidia Buble pare că trece printr-o perioadă foarte bună și se simte foarte bine în pielea ei, artista postând pe rețelele de socializare fotografii în care este foarte sexy.

Tag-uri: #Lidia Buble

Printre imaginile pe care Lidia Buble le-a făcut publice pe Instagram se regăsesc inclusiv poze în care artista apare doar în lenjerie intimă sau chiar topless, acoperindu-și zonele intime cu mâna. În plus, ea este și protagonista unui shooting pentru o revistă online, în care are o imagine mai îndrăzneață ca oricând.

În urmă cu aproximativ 12 ore, Lidia Buble a postat pe rețelele de socializare noi fotografii sexy, pe care ea și le-a făcut singure în oglindă. Una dintre imagini a fost postată în feed și a strâns rapid peste 12.000 de like-uri, iar o altă poză a fost pusă la story.

Dacă până acum fanii o puneau la zid pe artistă pentru fotografiile în care apare sumar îmbrăcată, acum toate comentariile au fost pozitive, fanii afirmând la unison că Lidia Buble este foarte frumoasă.

“Ești o scumpă”, “Foarte frumoasă și sexy”, “Cum zice Feli – Bună de iubit” și “Criminal de frumoasă” sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

foto: Instagram Lidia Buble

Vezi și: Lidia Buble, femeia fatala

FULLSCREEN
Lidia Buble, super sexy pe Instagram! Fanii au avut doar cuvinte de laudă la adresa ei
  • /

related posts