Lili Sandu a amânat nunta. Care este motivul


Lili Sandu și Silviu Țolu sunt împreună de 4 ani și în urmă cu câteva luni au anunțat că se căsătoresc. 

Tag-uri: #Lili Sandu #nunta

Lili Sandu a primit inelul de logodnă chiar în ziua în care a împlinit 40 de ani, pe 28 mai. 

 

Mai avem, însă, de așteptat până s-o vedem pe brunetă în rochia de mireasă. 

 

Recent, Lili a făcut noi mărturisiri. Actrița a anunțat că sunt nevoiți să amâne evenimentul. Motivul? Nu au găsit locația, pentru că totul era ocupat. 

 

„Nunta va fi undeva anul viitor, pentru că, sinceră să fiu, totul era ocupat. Acum am înțeles că se închiriază sălile cu 2-3 ani înainte! Ori găsim un cort, să facem la Tulcea, la mine acasă, ori mai așteptăm.


Ne-am interesat de locații, dar clar avem nevoie de pregătiri, pentru că eu nu am știut că sunt atât de multe lucruri de pus la punct.


Vrem să iasă un eveniment frumos, eu sunt genul care și-ar dori o nuntă intimă, undeva la malul mării, dar Silviu nu, și atunci am căzut la mijloc. Avem câteva opțiuni de părinți spirituali”, – a declarat Lili Sandu pentru Libertatea. 

 

Vezi mai jos o GALERIE FOTO cu Lili Sandu și Silviu Țolu 

 

În trecut, Lili a povestit că s-a îndrăgostit de Silviu pentru că este un bărbat sincer, pentru că la început îi trimitea scrisori şi pentru că alături de el a simţit că trăieşte autentic, fără măşti. 

 

Atunci când sunt împreună, Lili şi Silviu îşi petrec mult timp în bucătărie. Ea e expertă în clătite, iar el în preparate din carne, de care însă, din păcate, Lili nu se atinge, pentru că de ani de zile are un regim vegan. Sunt împreună de cinci ani, iar în prezent, ea are 40 de ani, iar el 28 şi îşi doresc foarte tare un copil. 

 

Vezi și: 

related posts

Modifică setările cookies