Lili Sandu, în lenjerie intimă în luna a 5-a de sarcină. Cum arată burtica vedetei


Lili Sandu și-a impresionat fanele de pe Instagram cu cea mai recentă postare: vedeta a pozat în lenjerie intimă în luna a cincea de sarcină.


Admiratoarele lui Lili Sandu au fost impresionate din două motive: în primul rând de cât de bine arată vedeta în a 22-a săptămână de sarcina, iar în al doilea rând când aceasta le-a spus vârsta. Deși arată ca o puștoaică, Lili Sandu va împlini în mai 41 de ani.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de L I L I S A N D U (@lilisandu_official) pe

Vedeta a pozat în dormitor într-o lejerie intimă de culoare neagră, cu o cămașă de denim pe deasupra. Viitoarea mămică și-a etalat burtica destul de măricică pentru 22 de săptămâni.

Lili Sandu urmează să nască în august un băiețel. “Nu cred că mai are un rost să spun că aceast băiețel este de fapt ceea ce mi-am dorit. Poate că undeva mi-aș fi dorit să fie fetiță pentru că poate gândeam superficial. Mă gândeam că fetițele sunt atașate de mame, că le putem îmbrăaca frumos, că sunt gingașe, mai dichisite, dar cred că Dumnezeu știe exact de ce este un băiețel și vreau să zic că îl iubesc dinainte să se nască”, a spus vedeta pe canalul ei de Youtube, atunci când a aflat sexul bebelușului.

 

related posts

Modifică setările cookies