Lily Rose Depp, apariție îndrăzneață pe covorul roșu într-o rochie transparentă


Lily Rose Depp a fost una dintre atracțiile serii la gala Premiilor BAFTA. Fiica lui Johnny Depp și a Vannesei Paradis a avut una dintre cele mai îndrăznețe ținute.


Lily Rose și-a făcut apariția pe covorul roșu într-o spectaculoasă rochie Chanel din dantelă transparenta purtată fară lenjerie intimă. Vedeta în vârstă de 20 de ani nu a avut nicio problemă să își etaleze sânii de față cu o mulțime de actori celebri.

Cum era de așteptat, paparazzii au urmărit-o la fiecare pas.

 

Actriță și model, Lily Rose Depp este feblețea designerului Karl Lagerfeld. Pec and avea numai 17 ani, designerul a ales-o mireasa colecției sale prezentate în cadrul Paris Fashion Week.

"Chanel a fost întotdeauna parte a vieții mele. Mama mea a lucrat cu ei încă de când avea 18 ani. Am mers cu ea la mazaginele lor de când eram mică. Practic, sunt poze cu mine în scutec și purtând pantofi Chanel", a povestit Lily-Depp Rose.

Tânăra și-a adus aminte când l-a întâlnit prima oară pe emblematicul designer Karl Lagerfeld. "L-am cunoscut pe Karl când aveam opt ani și aveam un breton oribil".

Designerul Karl Lagerfeld nu a prevăzut de atunci viitorul micuței. "Venea la studio-ul Chanel împreună cu mama sa. Era un copil dulce, dar cine și-ar fi imaginat că va avea o personalitate așa puternică atât de timpuriu. Partea bună e că nu seamănă nici cu mama și nici cu tatăl ei. Cu fizicul ei fragil, combinația este surprinzătoare și creează ceva total diferit. Lily-Rose este o tânără din noua generație, cu toate calitățile unui adevărat star", a spus Lagerfeld.

Lily Rose Depp este într-o relație cu talentatul actor Thimotee Chalamet.

 

related posts

Modifică setările cookies