Linda Evangelista, reacție după ce a pozat în Vogue, cu fața distrusă de operații estetice: Nu arăt așa în viața reală


Unul dintre cele mai apreciate supermodele ale anilor ’90, Linda Evangelista, și-a văzut visul cu ochii: o nouă apariție pe coperta Vogue, la 57 de ani. Lucru care părea imposibil după intervențiile estetice eșuate, care au “desfigurat-o brutal”, după cum ea însăși declara anul trecut.


Linda Evengelista este imagina perfecțiunii pe coperta British Vogue, însă modelul nu vrea să își amăgească fanii. Aceasta le-a dezvăluit că nu arată nici pe departe așa în viața reală și că fotografiile au fost editate, cu acordul ei, ca să arate bine.

Linda s-a ascuns timp de 6 ani de presă și paparazzi, după ce o intervenție estetică i-a distrus iremediabil chipul frumos. Vorbind deschis despre pictorialul ei din Vogue, vedeta a mărturisit că gâtul și maxilarul ei nu arată așa în viața reală.

“Prin fotografii, creăm fantezii. Creăm visuri. Cred că e permis. Toate insecuritățile mele au fost rezolvate în aceste poze, așa că m-am putut bucura de ceea ce ador să fac”, a spus vedeta. 

În urma cu câteva luni, Linda Evangelista a luat hotrarea de a nu se mai ascunde și de a-și spune public durerea.

În septembrie 2021, Linda Evagelista a mărturisit că a fost nevoită să se retragă din viața publică din cauza că a fost “desfigurată brutal”, ca efect secundar al unei proceduri de slăbire, numită CoolSculpting. Fostul model a spus că a făcut șapte sesiuni, însă în loc să slăbească, și-a înmulțit celulele grase. 

Linda a povestit în revista People că a refuzat să mai mănânce și a crezut că înnebunește, la propriu, în momentul în care a văzut pe corpul său o mulțime de umflături, chiar și pe față sau pe sâni.  Vedeta spune că a rămas permanent deformată, deși de atunci a mai suferit câteva liposucții, pentru a elimina acele umflături. Operații pe care le-a plătit din banii proprii.

“Adoram să defilez pe podium. Acum tânjesc după o întâlnire cu o persoană cunoscută. Nu mai pot trăi așa, ascunzându-mă și fiindu-mi rușine. Nu mai pot trăi cu această durere. Sunt pregătită, în sfârșit, să vorbesc”, a spus Linda Evangelista în People.

“Am încercat să mă repar singură, crezând că fac ceva greșit. Am ajuns să nu mai mănânc deloc. Credeam că îmi pierd mințile”, a mai spus Linda. 

Fostul model a dat în judecată pentru 50 de milioane de dolari firma care i-a făcut procedura, motivând că de atunci nu a mai avut niciun contract de muncă. 

Linda spune că nu se poate privi în oglindă, “pentru că nu e ea”. 

“Dacă merg fără corset sub o rochie, se freacă pielea până sângerez. Și nu e că o frecare normală, cu grăsime moale. E grăsime tare. Nici nu pot să îmi țin mâinile pe lângă trup. Nu cred că designerii vor să îmbrace așa ceva”, a spus Linda.

related posts

Modifică setările cookies