Lino Golden, fotografie rară cu mama sa. Mesajul emoționant transmis de artist pentru cea care i-a dat naștere


Lino Golden și-a surprins plăcut fanii de pe Instagram după ce a postat o fotografie de colecție alături de cea care i-a dat viață. 

 


Artistul care se bucură de succes uriaș în rândul tinerilor și are milioane de vizualizări pe Youtube a scris un mesaj emoționat în ziua în care mama lui, Doina Cârstea, și-a serbat ziua de naștere. 

“La mulți ani, mama! te iubesc cel mai mult din lume ☺️ doar noi 2 pe viață”, a scris tânărul pe contul de socializare. Cea mai importantă femeie din viața artistului a primit doar complimente de la fanii cântărețului. 

Internauții au fost uimiți de cât de bine seamănă Lino Golden cu mama sa. “Ce mult semeni cu ea!”, “La mulți ani pentru mama ta!”, “Respect!”, “Vă ador!”, “Cei mai frumoși!”, “Moamaaa, ce semănați!”, “Ai o mamă foarte frumoasă, ca și tine!”, sunt doar câteva din comentariile postate de fanii lui Lino.

Artistul este extrem de apropiat de mama sa, iar în trecut a declarat că ea este cea mai mare motivație pentru el. Lino și-a pierdut tatăl în urmă cu patru ani și de fiecare dată când are ocazia îi sfătuiește pe urmăritorii săi să își prețuiască părinții cât timp sunt în viață. 

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: Oferta lecțiilor de supraviețuire în cartier împreună cu Meitii - Facem Level (Summer Edition susținută de Republic of Gamers) – episodul 25

 

related posts

Modifică setările cookies