Publicația braziliană Direto Do Miolo a scris, în urmă cu puțin timp, că starul argentinian Lionel Messi și-a înșelat partenera de viață cu nimeni alta decât jurnalista Sofia Martinez, prezentă mai mereu la meciurile echipei naționale.

Conform publicației amintite anterior, Leo Messi și Antonela Roccuzzo s-ar afla în pragul divorțului, însă o apropiată a familiei neagă în totalitate acest lucru. Până la acest moment, fotbalistul și partenera sa nu au comentat subiectul.

„Ce publicație e asta care n-are niciun sens….și nu are nici dreptate”, a scris persoana respectivă pe Instagram, potrivit digisport.ro.

În luna decembrie, anul trecut, Sofia Martinez a ținut să își arate aprecierea față de Lionel Messi, iar momentul a devenit viral. Starul argentinian a avut mai multe reacții în timp ce jurnalista îi evidenția calitățile într-un monolog de aproape un minut.

„Indiferent de rezultat, tu ai ceva pe care nimeni nu ți-l poate lua, faptul că ești unul cu argentinienii, cu fiecare dintre ei. Sunt serioasă, nu e niciun băiat care să nu își dorească tricoul tău.

Ai marcat viața fiecăruia, iar asta trece dincolo de orice trofeu, inclusiv al Cupei Mondiale. Nimeni nu-ți poate lua asta și de aceea vreau să-ți mulțumesc și să-mi arăt recunoștința pentru că la aduci fericire foarte multor oameni.

Sper că primești aceste cuvinte bine, pentru că eu chiar cred că există ceva mai important decât câștigarea Cupei Mondiale, iar tu îl ai deja. Mulțumesc, căpitane”, i-a spus atunci Sofia Martinez lui Messi.

Foto: Getty