Lipsită de inhibiții, Lottie Moss s-a fotografiat topless pe plajă. Cum au reacționat fanii


Charlotte (Lottie) Moss este sora mai mică și mult mai rebelă a celebrei Kate Moss. Tânăra de 24 de ani a ținut de nenumărate ori prima pagină a tabloidelor britanice și a stârnit controverse cu declarațiile sale. 


Lottie a strâns o avere din OnlyFans și nu are nicio reținere când vine vorba să renunțe la haine și să pozeze provocator. 

Sora vitregă a lui Kate Moss a postat recent câteva imagini incendiare de la plajă. Lottie s-a bronzat topless pe o plajă din Malibu, spre bucuria celor peste jumătate de milion de fani care o urmăresc în mediul online. 

„Să nu-mi trimiți mesaj când o să vezi asta!”, a scris Lottie în dreptul imaginilor în poartă o fustă albă, vaporoasă, iar în partea de sus e topless. 

Nu știm dacă mesajul e dedicat unui fost iubit sau poate iubite, cert este că imaginile i-au cucerit pe admiratorii blondinei, care nu au mai contenit cu laudele. 

Lottie Moss a mărturisit că e pansexuală

Lottie a făcut o dezvăluire care i-a surprins pe fanii ei. Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri organizată pe Instagram, sora vitregă a lui Kate Moss a fost întrebată dacă preferă femeile sau bărbații. Răspunsul ei a fost neașteptat pentru mulți internauți.

„Sunt pansexuală, așa că nu mă deranjează niciun gen. Dar acest lucru se schimbă în fiecare zi. Depinde pe cine întâlnesc”, s-a confesat Lottie Moss.

Fotomodelul susține că simte atracție carnală și romantică față de oricine, indiferent de sex și de identitatea de gen a persoanelor cu care interacționează.

Sora lui Kate Moss a vorbit despre fața nevăzută a modelling-ului

Modelul spune că șefii agenției la care a lucrat i-ar fi dat băutură și droguri pentru a o face să muncească.

Într-un interviu despre industria modei, aceasta a mai dezvăluit faptul că a fost să muncească împotriva voinței ei. 

Lottie era sub contract cu o agenție de modele de top din Marea Britanie, înainte să fie concediată, în urmă cu câteva luni.

Referindu-se la consumul de droguri din industrie, Lottie a spus: ”Cred că mi se părea normal... mă duceam la toate aceste evenimente și petreceri și eram epuizată. De foarte multe ori, apăream pe set și nu voiam să-mi fac treaba, plângeam de rupeam, iar ei ziceau: o să-ți dăm niște droguri, ia și ceva de băut și te vei simți ok. Lucrurile se desfășurau cam așa: o să facem acest pictorial, chiar dacă ești trează sau nu. Se va întâmpla oricum”.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

  • Lipsită de inhibiții, Lottie Moss s-a fotografiat topless pe plajă. Cum au reacționat fanii

related posts

Modifică setările cookies