Lisa Kudrow, actrița care a interpretat-o pe Pheope în Friends, nu s-a uitat niciodată la serialul care a făcut-o celebră. Care este motivul


Friends este considerată unul dintre cele mai bune seriale din toate timpurile, însă una dintre vedetele sale, Lisa Kudrow, nu l-a urmărit niciodată, din motive emoționante.


Kudrow, în vârstă de 56 de ani, a dezvăluit într-un interviu alături de Jennifer Aniston că nu poate urmări serialul nici acum, după atâția ani și a explicat și de ce: „Încă nu-l urmăresc în speranța că într-o zi ne așezăm și îl urmărim împreună”.

Mai exact, actrița a vrut să spună că și-ar dori să se uite la Friends alături de colegii ei Jennifer Aniston (Rachel Green), Courteney Cox (Monica Geller), Matthew Perry (Chandler Bing), Matt LeBlanc (Joey Tribbiani) și David Schwimmer (Ross Geller).

Show-ul a intrat iar în atenția fanilor când, în noiembrie, a fost dezvăluit faptul că toți membrii originali ai distribuției se vor reuni pentru filmul "Friends Reunion Special", care va fi difuzat pe HBO Max.

În timpul interviului s-a vorbit puțin și despre noul film, iar Lisa Kudrow a părut foarte încântată, spunând că abia așteaptă.

Serialul Friends a fost prima oară difuzat pe 22 septembrie 1994 și s-a terminat pe 6 mai 2004. Acesta a cuprins 10 sezoane și 234 de episoade. Chiar dacă a trecut mult timp, se pare că și tinerii doresc să urmărească celebrul serial. Mai mult, în ultimul an, au apărut și articole vestimentare cu personajele din Friends, iar fanii le adoră. 

Vezi și: Luna pride pe Tiktok

FULLSCREEN
Lisa Kudrow, actrița care a interpretat-o pe Pheope în Friends, nu s-a uitat niciodată la serialul care a făcut-o celebră. Care este motivul
  • /

related posts