Lisa Rinna, goală pușcă la 60 de ani. Reacțiile acide ale fanilor legendarei actrițe


Lisa Rinna șochează cu o nouă apariție controversată pe rețelele sociale. Actrița de 60 de ani s-a fotografiat fără haine, în oglindă, și a postat imaginea pe rețelele sociale. Fanii au taxat rapid gestul ei „disperat”.


Lisa Rinna suferă de lipsă de atenție, cred admiratorii ei online, care o critică pentru cea mai recentă apariție pe rețelele sociale. Actrița și vedeta de televiziune de peste Ocean s-a fotografiat complet goală, în oglindă, și a distribuit imaginea pe conturile sale de socializare.

Vedeta de 60 de ani și-a justificat gestul citând un personaj din serialul de televiziune Schitt’s Creek, cu Eugene Levy și Catherine O’Hara în rolurile principale. 

Moira Rose spune că ar trebui să faci cât mai multe poze dezbrăcată, cât mai poți, și să sărbătorești asta. Ok, Moira”, a scris actrița în dreptul fotografiei distribuite la story pe Instagram. Fanii ei nu au fost de acord și au taxat-o imediat.

Totuși, Moira nu a spus să le postezi pe social media”, a scris cineva.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Am admirat-o cândva... încercând să fie relevantă acum.. Cred că femeile sunt frumoase în toate anotimpurile vieții și nu ar trebui să-ți expui corpul...”, a comentat altcineva.

Este atât de trist. E înfometată după atenție și mâncare. Pare subnutrită”, a apreciat alt admirator.

Cu doar câteva zile în urmă, Lisa Rinna a pozat în costum de baie, stârnind noi discuții în mediul online.

Ea face concurență serioasă modelelor tinere, iar explicațiile sunt mai multe. Pe lângă genele bune, Lisa Rinna este nelipsită din cabinetul medicului estetician. Intervențiile asupra fizicului ei nu au fost întotdeauna reușite. Se știe că actrița a avut buzele deformate din cauza unei astfel de proceduri estetice.

Fotografii: Getty Images/ Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: 

related posts

Modifică setările cookies