Livia Pop, vacanță de vis în Maldive! Artista a pozat în ipostaze fierbinți și a încins imaginația tuturor


Livia Pop  este una dintre cele mai sexy cântărețe de la noi: arată senzațional și este conștientă de lucrul acesta. Mai mult decât atât, cântăreața de muzică de petrecere nu ezită să-și expună trupul senzual ori de câte ori are ocazia, spre deliciul fanilor. De aceasta dată, solista a apărut mai provocatoare ca niciodată.

Tag-uri: #livia pop #Maldive

Aflată pe plajele din Maldive, Livia Pop a renunțat complet la inhibiții și s-a pozat în ipostazele cele mai fierbinți cu putință, dovedind că este și în topul celor mai senzuale artiste de la noi din țară. Îndrăgita interpretă de muzică de petrecere afişează o formă fizică de invidiat. Astfel, purtând costume de baie care mai de care mai mici, Livia Pop a scos la iveală un corp perfect tonifiat. 

„A fost superb în Maldive, e chiar mai frumos decât se vede în poze, pentru că, odată ce ajungi acolo, ai o stare și o anume energie care parcă nici să dormi nu te lasă. Am avut un program foarte frumos acolo și cea mai faină activitate a mea acolo a fost să mă trezesc în fiecare dimineață la ora 5.30 și să alerg pe plajă! M-au impresionat foarte mult locul și peisajele, dar, cel mai mult, oamenii de acolo, care mi s-au părut extrem de amabili, serviabili și cu foarte mult bun simț”, a spus Livia Pop.

Cântăreața de muzică de petrecere a trecut recent printr-o despărțire dureroasă după ce relația pe care o avea cu un celebru manelist de câțiva ani s-a destrămat: „Poate că a fost din cauza geloziei, eram destul de geloși amândoi și, probabil, din cauza asta s-a întâmplat totul. A fost o relație frumoasă, cu bune, cu rele, cât a fost... A durat aproape 3 ani, dar asta e, mergem mai departe. Vă dați seama, poate că și eu îi dădeam motive să fie gelos și el îmi dădea motive să fiu geloasă. Iar asta pentru că în meseria pe care o avem e destul de greu să ții o relație... Problema era că el îmi dădea motive să fiu geloasă, problema era ce face el, nu ce făceau fanele. Și problema în relația noastră a fost că noi am început să ne sabotăm reciproc în carieră. Adică el mi-a interzis să fac anumite chestii, eu am procedat la fel și deja nu mai mergeam nicăieri”.

În vacanța din Maldive, solista a mers alături de bărbatul cu care are acum o relație și care i-a adus, în ultima perioadă, liniștea de care are nevoie. „Suntem la începutul relației și deocamdată lucrurile între noi doi merg bine. Vedem ce ne v-a rezerva destinul! E adevărat, sunt mai liniștită în plan personal, iar asta mă ajută să fiu liniștită și în plan profesional”, a încheiat Livia Pop.

foto: PR

Vezi și: Olimpiada Mămicilor, episodul 3. Îngrijirea tenului în timpul sarcinii

FULLSCREEN
Livia Pop, vacanță de vis în Maldive! Îndrăgita artistă a pozat în ipostaze fierbinți și a încins imaginația tuturor
  • /

related posts

Modifică setările cookies