Liviu Dragnea, îndrăgostit nebunește de iubita cu treizeci de ani mai tânără. Bat clopotele de nuntă?: "În casă este un singur cocoș"


Liviu Dragnea, în vârstă de 58 de ani, trăiește o poveste de dragoste atipică cu Irina Tănase, mai tânără cu 30 de ani decât el. Recent, Liviu Dragnea, a vorbit despre femeia care l-a așteptat cu brațele deschise în ziua în care a fost eliberat din închisoare. 


Irina Tănase și Liviu Dragnea formează un cuplu de trei ani și au trecut deja prin multe provocări. Invitat în platoul unei emisiuni televizate, fostul lider PSD a vorbit despre relația pe care care o are cu Irina și despre planurile de nuntă, dar și despre motivul pentru care cererea în căsătorie întârzie să apară. 

Liviu Dragnea a folosit doar termeni la superlativ când a povestit despre iubita tânără care l-a cucerit iremediabil. „Nu știu când fac nunta, dar mi-aș dori. Ne iubim reciproc, în acești ani a stat stăpână pe ea, poate mai bine ca mine, în condițiile în care era asediată cu mesaje pe rețelele sociale. Nu sunt pudic, dar nici nu vreau să spun ce vrem să facem. Copii îmi doresc oricând. A suferit mult, ca și toată familia mea”, a declarat Liviu Dragnea. 

Mai mult decât atât, Liviu Dragnea a dezvăluit că treburile din gospodărie sunt împărțite în mod egal, la fel și cheltuielile. “Cum să-mi dea ea bani de buzunar? Punem banii împreună. Eu nu sunt chiriaș. În casă este un singur cocoș, cu tot respectul pentru doamne și domnișoare. Nu-i pot cere ei vreodată zece lei să mă duc să beau o bere. Așa ceva nu se poate!”, a declarat acesta. 

Vezi și: Tom Cruise a descoperit elixirul tinereții!

related posts

Modifică setările cookies