Lizzo, în colanți decupați total în zona posteriorului! Vedeta a șocat echipajul unui avion privat


Lizzo este una dintre cele mai dezinhibate vedete din showbizul internațional. Îi place să își expună formele și nu îi pasă de comentariile răutăcioase ale fanilor.

Tag-uri: #Lizzo

Artista vrea să forțeze limitele în materie de fashion cu ținute îndrăznețe, cu multă piele la vedere. În ciuda faptului că are peste 100 kg, Lizzo preferă outfiturile extrem de sumare.

În cea mai recentă postare de pe Instagram, cântăreața și-a surprins fanii cu un clip în care apare purtând un outfit din noua sa colecție de lenjerie modelatoare. Surpriză: când se întoarce cu spatele, colanții sunt total decupați în zona posteriorului.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

Lizzo a ales bizara ținută pentru o călătorie cu avionul privat. Cu siguranță echipajul de zbor a fost surprins de alegerea vestimentară a vedetei.

“Este uimitoare. Mă face să mă simt grozav de fiecare dată când o văd, indiferent de dispoziția în care sunt!”, “Încrederea ei e absolută, e atât de atrăgătoare”, i-au comentat fanii.

 La peste 100 kg, Lizzo are o mulțime de admiratori. ”Cred că, la acest moment, ar fi aiurea din partea mea să spun că sunt body positive. Cred că mi-ar plăcea că trupul meu să fie considerat normal”.

Artista spune că este gata să deschidă drumul pentru ”fetele cu fundul mare” și ”fetele cu burtă care atârnă”. ”Am mai făcut oamenii să se simtă prost. Schimbarea este mereu inconfortabilă, nu-i așa?”.

Lizzo (pe numele ei adevărat Melissa Viviane Jefferson) s-a născut în Detroit, Michigan. Descriindu-se drept tocilară, aceasta a declarat pentru V Magazine: ”Când eram mică, îmi plăcea să fiu prima în toate. Nu lipseam de la nicio oră, mă înscriam în toate cluburile și participam la toate activitățile extrașcolare. Eram foarte ambițioasă, foarte deșteaptă, Profesorii o sunau pe mama să mă reclame că încerc să predau eu în locul lor”.

 

related posts

Modifică setările cookies