Lizzo s-a filmat complet goală după ce a recunoscut că s-a îngrășat: „Dacă mă iubiți, mă iubiți cu totul”


Pentru Lizzo nu există compromisuri în dragoste. Cântăreața de 33 de ani s-a filmat goală și le-a transmis fanilor ei că dacă o iubesc cu adevărat trebuie să o accepte așa cum este. 


Lizzo se iubește necondiționat și face un apel la cei care o cunosc să simtă le fel când vine vorba de propria persoană. Artista a postat pe Twitter și Instagram un filmuleț în care apare fără haine, demonstrând că nu are niciun complex din cauza kilogramelor în plus.

Dacă mă iubiți, mă iubiți cu totul. Nu poți să alegi. Ar trebuie să ne iubim necondiționat unul pe altul, începând cu a ne iubi necondiționat pe noi înșine. Acordați-vă un moment azi și gândiți-vă la condițiile de care ne agățăm”, a scris artista pe rețeaua socială.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Luna trecută, cântăreața a recunoscut public că a pus câteva kilograme pe ea, dar că acest lucru nu o afectează. 

M-am îngrășat. Arăt al naibii de bine”, a scris Lizzo pe Instagram.

Artista, al cărei nume adevărat este Melissa Jefferson, avea 140 de kilograme înainte să țină o dietă de detox, datorită căreia ajunsese la 118 kilograme.

Peste 2,4 milioane de fani de pe Instagram și 21.000 de admiratori de pe Twitter au apreciat curajul ei de a vorbi atât de deschis despre aspectul fizic.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro/@lizzobeeating

Vezi și VIDEO:

related posts

Modifică setările cookies