Lizzo s-a filmat în timp ce face twerk în valuri! Peste 1,7 milioane de internauți au urmărit filmulețul


Lizzo este fără doar și poate una dintre cele mai talentate cântărețe, dar și una dintre cele mai excentrice apariții de pe scena showbiz-ului internațional. 


Artista care cântărește peste 120 de kilograme adoră să se îmbrace provocator și să lase la vedere cât mai multă piele. Mai mult, ea le încurajează pe femei să se accepte așa cum sunt și chiar are o colecție de haine pentru doamnele și domnișoarele supraponderale.

Pe scenă poartă body-uri mulate, tocuri amețitor de înalte, pantaloni ultra scurți, iar la plajă alege doar costume de baie de-o palmă. 

La fel a făcut și-n ultima vacanță, iar imaginile postate pe net i-au adus sute de mii de inimioare. 

Lizzo și-a surprins fanii de pe Instagram cu un filmuleț inedit. Artista s-a filmat în timp ce făcea twerk în valuri. Clipul a adunat în doar câteva ore peste 1,7 milioane de vizualizări. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

Cum era de așteptat, părerile au fost împărțite. “Micuța sirenă se mișcă grozav!”, “Iubesc energia ta!”, “Ești sexy!”, “Ce mișcări”, i-au scris unii dintre fani. Alții au fost mai cârcotași: “Nici Poseidon nu era pregătit pentru asta!”, „Tu chiar vrei să vină tsunami-ul?”, „Doar eu am crezut că e o stâncă acolo?”, „Valurile nu au nicio șansă”.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

  • Lizzo s-a filmat în timp ce face twerk în valuri! Peste 1,7 milioane de internauți au urmărit filmulețul
Modifică setările cookies