Poveşti de iubire - Ileana Lazariuc şi Ion Ion Ţiriac. Ileana: “L-aş urma oriunde pe Ion Ion” 


Ea împlineşte 37 de ani şi ei 17 ani de iubire. Ileana Lazariuc s-a căsătorit cu Ion Ion Ţiriac pe 22 aprilie 2009, după o relaţie care dura deja de mai bine de şapte ani.
 
 
 
 


Cei doi trăiesc o poveste de dragoste bogată din toate punctele de vedere şi îşi împart timpul între proprietăţile de la Paris, Monaco şi Bucureşti. 
 
Viaţa Ilenei s-a schimbat radical după căsătorie şi a ieşit total din lumina reflectoarelor. Inainte de căsătorie, când aveau deja o relaţie, frumoasa a dat un interviu pentru emisiunea lui Cătălin Măruţă, pe atunci numită Happy Hour. A declarat că bărbatul pe care îl iubeşte este foarte romantic şi o surprinde deseori. Mai mult, a făcut atunci o declaraţie care are rezonanţă şi azi: “L-aş urma oriunde pe Ion Ion”. Drept dovadă că a simţit fiecare cuvânt stau anii de căsătorie, în care Ileana s-a dedicat exclusiv familiei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La Multi Ani Copii!!!????????????❤️❤️❤️

O postare distribuită de Ileana Lazariuc (@ileanalazariuc) pe

 
Ileana şi Ion Ion au împreună doi copii, Alexandru și Nicholas. Nepotul cel mare al omului de afaceri Ion Țiriac a venit pe lume în luna martie a anului 2008, iar mezinul, Nicholas, s-a născut în iunie 2009. Cei doi băieți au crescut, iar mama lor a publicat câteva poze cu ei pe Instagram, semn că e un părinte foarte mândru. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️lovemybaby#my#bigboy❤️

O postare distribuită de Ileana Lazariuc (@ileanalazariuc) pe

Într-un material marca La Măruţă puteţi afla povestea unui alt cuplu reuşit, Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur:

Foto: Instagram/Facebook

related posts