4 locuri în care să fugi de aglomerația din București iarna asta


Dacă vrei să fugi din București și nu știi unde, îți dăm noi câteva idei. Mai jos găsești primele 4 destinații dintre cele 8 pe care nu le-am strâns de pe www, ci din ponturile colegilor de redacție. Stay tuned pt. partea a doua!


Atra, Doftana

Dacă vrei să petreci un weekend nu foarte departe de București, ai putea opta pentru Pensiunea Atra, Doftana. Iată și câteva impresii culese de pe www.

„Camerele sunt foarte naturale, cu lambriuri de lemn pe pereți și lampadare, toate bej sau albe. Nu le-aș descrie ca fiind extrem de spațioase, ci potrivite pentru a te simți bine în ele. Oricum, dacă vrei să faci mișcare, ai la dispoziție și peluza din fața pensiunii, care dă în lac.”, se arată pe site-ul minicalatorii.ro.

„Locul e și foarte child friendly. La restaurant au scaune pentru copii, pe peluză există un spațiu de joacă cu leagăne, tobogan și trambulină, iar cei mici se pot juca în voie în iarbă sau pe malul lacului. În zona de relaxare de lângă recepție au cutii cu lego și mini-balansoar. Au și pătuțuri de bebeluși, în caz că e nevoie de așa ceva. Trebuie doar să le spui înainte de a ajunge că vrei să-ți instaleze unul în cameră.”, se arată pe același site.

Cum faci rezervare? Pensiunea se află în satul Tesila, Fundătura Cerbului, Prahova. Poți face rezervări atât pe site-ul oficial, cât și pe pagina de Facebook. 

Cabana Șapte din Breaza, județul Brașov

Această cabană din Brașov ar putea fi o altă variantă. 

„Cabana Șapte e construită în stil scandinav, minimalist, cu un design deschis și cu multă lumină naturală. Are o suprafață utilă de aproximativ 180 mp, suficienți pentru un grup de 10-12 persoane. Cabana e compusă dintr-un living foarte spațios, dining și zonă de bucătărie deschisă. Există cinci dormitoare, dintre care două dormitoare matrimoniale la parte și 3 duble la etah. La parter vei găsi și două băi, plus cabinele de duș aferente.”, a scris un turist pe site-ul surorilecalatoare.com.

Zona e, de asemenea, una despre care majoritatea turiștilor spun că e foarte frumoasă. 

Eden Garden, Sovata

Eden Garden e încă o variantă pentru a fugi cât mai departe de smogul din București. Eden Garden se află nu departe de stațiunea Sovata și de Lacul Ursu, care se află la doar 3 kilometri distanță. Potrivit recenziilor de pe site-urile de specialitate, Eden Garden e un loc foarte potrivit pentru familii sau grupuri de prieteni. Pe site-ul oficial se arată că totul a fost renovat în urmă cu 3 ani, fiind adăugate tot felul de dotări precum televizoare led, wi-fi, piscină interioară, foișor, jacuzii în curte etc. Rezervările se pot face pe site-ul oficial, dar și pe pagina de Facebook. 

Casa Poveste, Bucovina

Casa Poveste se află în Câmplung Moldovenes și, potrivit recenziilor de pe amfostacolo.ro, e un colț de rai în care tradiția se îmbină perfect cu modernul și cu ospitalitatea bucovineană. 

„Pensiunea își merită din plin numele. Proprietarii, oameni educați și aplecați către client, îți transformă sejurul într-o adevărată lecție de istorie și etnografie a locului. A fost o plăcere să-i ascultăm. Pensiunea întrunește toate cerințele moderne, cu toate că amprenta și conceptul ei gravitază în jurul vieții de odinioară.”, se arată într-o recenzie publicată pe site-ul amfostacolo.ro.

FULLSCREEN
4 locuri în care să fugi de aglomerația din București iarna asta
  • /


related posts