Logodnă în alb şi negru. Ce cuplu adorabil formează Lindsey Vonn cu iubitul hocheist


Americanca Lindsey Vonn (34 de ani), considerată cea mai valoroasă schioare din toate timpurile, a renunţat la activitatea sportivă şi se concentrează acum pe viaţa de familie. 


Frumoasa blondă s-a logodit de curând cu PK Subban (30 de ani), un jucător de hochei de culoare din liga profesionistă NHL, la echipa din New Jersey.

Ceo doi se cunosc din 2017, şi-au oficializat relaţia în 2018, iar în urmă cu două-trei săptămâni s-au legat şi mai tare. ,,În sfârşit o poză de logodnă reuşită”, a fost mesajul postat de Lindsey pe Instagram, un anunţ prin care şi-a atras o sumedenie de felicitări. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And finally, a mature engagement pic! ???? Thank you for making me so happy babe ❤️????

A post shared by L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn) on

 

Într-adevăr, fotografia e una care iese în evidenţă, în special din punct de vedere cromatic. Blondă şi cu tenul deschis, Linndsey Vonn s-a îmbrăcat de sus până jos într-un alb imaculat, în contrast puternic cu imaginea oferită de PK Subban. Canadian cu origini caraibiene (tatăl jamaican, mama din Montserrat), hocheistul de culoare a optat pentru o bluză de un negru intens, la fel ca şi pantofii. O alăturare perfectă între alb şi negru, pe care Lindsey şi viitorul ei soţ au repetat-o zilele trecute în tribunele turneului de tenis US Open, la finala masculină, fotografii surprinzând inclusiv un sărut tandru în văzul întregii asistenţe.

 

 

Conform presei de peste Ocean, PK Subban a cerut-o de soţie pe Lindsey la locuinţa acestora, de faţă fiind doar cei trei câini ai americancei, iar inelul a fost unul de smarald, aceasta fiind culoarea preferată a fostei schioare. ,,Nu ne grăbim să facem nunta, depinde foarte mult de programul lui competiţional. Nu vreau să-l stresez cu asta”, a mărturisit cea care a câştigat cele mai multe competiţii de schi alpin din istorie, adunând nu mai puţin de 82 de victorii în Cupa Mondială. 

De partea cealalaltă, PK Subban e unul dintre cei mai valoroşi apărători din campionatul nord-american de hochei (NHL), campion mondial şi olimpic cu naţionala Canadei. ,,Lindsey e cel mai bun lucru care mi se putea întâmpla”, le-a spus acesta jurnaliştilor din State.

Foto: Gettyimages

Vezi: Profil de celebritate - Meryl Streep

FULLSCREEN
Logodnă în alb şi negru. Ce cuplu adorabil formează Lindsey Vonn cu iubitul hocheist
  • /

related posts