Lora, apariție senzuală pe o plajă din Mamaia. Poza în costum de baie care a stârnit reacții aprinse


Tot mai mulți artiști aleg să se relaxeze în stațiunile de pe litoralul românesc. În weekendul trecut, Lora le-a aprins imaginația fanilor cu apariția ei în costum de baie. 


Lora a pozat pe o plajă din Mamaia, purtând un costum de baie portocaliu. Cântăreața se relaxează într-un fotoliu, având pe masa de alăuri un pahar de vin.

Poza distribuită pe fabook a adunat sute de comentarii. Unii au fost mai cârcotași, iar cântăreața le-a răspuns. Lora l-a pus imediat la punct pe un fotbalist care a uitat de bunul simț. 

Mai mulți internauți i-au apreciat reacția: 

„Bravo Lora!”, „ Să fii mândru că ți-a vizitat profilul și știe că joci fotbal, ești deja vedetă”, „Dacă ar durea prostia multă lume ar fi în spital”, sunt doar câteva dintre mesajele care au urmat. 

 
După ce s-a bronzat la plajă, artista a petrecut alături de câteva prietene într-un club din Mamaia, potrivit replicaonline.ro
 
Lora a vorbit despre mesajele negative pe care le primește pe rețelele sociale într-o ediție a emisiunii La Măruță. Vezi detalii în materialul video de mai jos. 
 
„Știi ce mi se pare trist. Cel mai mare hate pe care eu îl primes, hate însemnând comentariile negative fără vreo justificare sunt de la părinți cu copii mici. Mămici. Intru câteodată pe paginile lor. (...) Mi-a scris recent cineva, după ce am postat un filmuleț la story: „Tu nu vezi cum arăți, cât de grasă ești?”

Sursă foto: Facebook/ Lora

Vezi și: Lora, de la bullying la celebritate

related posts

Modifică setările cookies