Lora, comparată de fani cu Jennifer Lopez după ce a apărut cu un decolteu amețitor


Lora este una dintre cele mai talentate artiste din România, dar și una dintre cele mai sexy. Artista care are peste 1,3 milioane de fani pe Instagram adoră să pozeze provocator și are și ce etala. 


La început de an, cântăreața s-a lăsat fotografiată într-o rochie neagră, super mulată și cu un decolteu amețitor. Fanii au reacționat instant și i-au făcut nenumărate complimente. 

“Cea mai frumoasă femeie din lume este Lora!”, “Minunată! Minune a naturii!”, “De senzație!”, “Romanian J Lo!”, “Perfectă!”, “Superbă!”, “Să nu îți pui silicoane în viața ta”, “Minunată femeie!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de fani. Imaginile cu Lora au adunat peste 20.000 de like-uri în doar câteva ore. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LORA (@loraofficial)

Ca să arate așa, cântăreața face mult sport, și are mare grijă la alimentație. De-a lungul anilor, despre artista s-a scris că ar fi apelat de mai multe ori la medicul estetician.

"Nu am silicoane nicăieri pentru că am auzit lucrul acesta despre mine și mă cam deranjează. Mama m-a înzestrat cu un corp de care sunt mândră și pe care iubitul meu îl iubește și atunci o femeie care e iubită de bărbatul din viața ei și este considerată sexy și frumoasă se simte bine",  declara Lora în 2019 pentru revista "Viva".

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: Cel mai vizitat loc de români - Revelion 2022

related posts

Modifică setările cookies