Loredana Groza a cucerit internetul! Peste 11.000 de vizualizări la un clip de pe Instagram


Peste mai puțin de o lună, Loredana Groza împlinește 50 de ani, însă celebra artistă demonstrează în fiecare zi că, pentru ea, vârsta este doar un număr.

Tag-uri: #Loredana Groza

Urmărită de aproape 500.000 de persoane pe Instagram, Loredana își surprinde în fiecare săptămână fanii cu unele postări de-a dreptul incendiare, prin care încearcă să arate că trecerea timpului nu și-a pus amprenta pe chipul și fizicul ei.

Spre exemplu, în urmă cu doar câteva zile, ea a postat pe Instagram un clip video care a fost urmărit de peste 11.000 de internauți și care a strâns mii de like-uri și sute de comentarii. În filmuleț, Loredana Groza apărea îmbrăcată cu o bluză foarte decoltată și transparentă, prin care se vedea tot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza) on

Chiar dacă au existat și cârcotași care au afirmat că o femeie de vârsta ei nu ar trebui să se îmbrace așa, cei mai mulți fani au avut cuvinte de laudă la adresa Loredanei Groza, unul dintre aceștia făcând referire la bluza pe care o purta artista: „Mai mult de jumăte n-au fost atenți la mesaj și toți s-au uitat la sâni”.

Vezi și: Best of Dorel - cele mai tari şi amuzante momente cu Dorel din sezonul 16

FULLSCREEN
Loredana Groza a cucerit internetul! Peste 11.000 de vizualizări la un clip de pe Instagram
  • /

related posts

Modifică setările cookies