Loredana Groza a împlinit 52 de ani! Ce surpriză i-a făcut Vali Vijelie


Loredana Groza a împlinit pe data de 10 iunie vârsta de 52 de ani. Iată ce surprize a primit din partea prietenilor!


Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Aceasta se bucură chiar și astăzi de un succes incredibil deoarece a știut cum să se dezvolte odată cu industria muzicală. Recent, vedeta a împlinit frumoasa vârstă de 52 de ani, iar mai mulți prieteni i-au făcut urări pline de iubire. În schimb, cea mai mare surpriză a primit-o din partea lui Vali Vijelie!

Vali Vijelie s-a înregistrat în timp ce îi cânta „La mulți ani” Loredanei Groza, înconjurat de mai mulți prieteni. La final, artistul i-a și urat cele mei frumoase gânduri. Videoclipul a fost publicat de sărbătorită pe rețelele de socializare.

„Vrem să-ți spunem și noi cu toții la mulți ani, sănătate, fericire. Să ai parte de bucurii, să-ți împlinească Dumnezeu toate dorințele', a spus artistul.

Loredana Groza își sărbătorește ziua de naștere la un concert caritabil. Aceasta a postat un mesaj cu ocazia împlinirii celor 52 de ani.

„E 10 iunie din nou…A mai trecut un an din viața mea.. un an plin de întâmplări frumoase, alături de voi necontenit! Vă mulțumesc pentru dragostea și loialitatea voastră. De ziua mea va dăruiesc concertul Cântece pentru prieteni' în seara asta', a spus ea pe Instagram.

Sursă foto: Facebook/Loredana Groza, Instagram/Loredana Groza

related posts

Modifică setările cookies