Loredana Groza a pozat în stil Jennifer Lopez pe plajă și a ridicat tensiunea bărbaților


Supranumită decenii la rând Madonna de România, Loredana Groza a călcat pe urmele lui Jennifer Lopez și s-a pozat într-o ipostază care i-a amețit, săptămâna trecută, pe fanii artistei de peste Ocean.


Loredana Groza a încins plajele din Mexic cu ședințele foto realizate la malul mării. Pentru una dintre ele s-a inspirat din stilul lui Jennifer Lopez, care săptămâna trecută a afișat un corp de invidiat pe nisipul fierbinte din Insulele Turks și Caicos, din Marea Caraibilor.

Aproape 4,7 milioane de admiratori cred că Jennifer Lopez își întreține corpul excelent la cei 51 de ani și au apreciat postarea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

La peste 1.600 de kilometri distanță de „insulele de turcoaz”, Loredana Groza a repetat ședința foto realizată de Jennifer Lopez și s-a bucurat de complimentele propriilor amiratori.

Frumoasă la trup, frumoasă voce, frumos locul unde îți petreci concediul”, a apreciat un admirator.

Loredana ești superbă. Ești frumoasă, o cântăreață bună și ești mereu aproape de fanii tăi. Te susțin și sper să-ți dea bunul Dumnezeu multă sănătate”, a comentat altul.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

De-a lungul timpului, Lori a fost asemănată cu Madonna pentru felul în care ar fi imitat stilul celebrei artiste. Alteori, românca a fost acuzată că o copiază pe Lady Gaga pentru stilul ei extravagant. Într-un interviu acordat Perfecte.ro, Loredana a explicat că nu e vorba de așa ceva.

Stilul Zaga există dinaintea stilului GaGa. A început odată cu lansarea albumului Zig-Zagga Extravaganza, în 2004. Nimic nu e nou sub soare și mă bucur de orice comparație cu această mare artistă care este Madonna, dar țin să spun că sunt, totuși, Loredana și am experimentat în decursul timpului poate la fel de mult ca și ea”, a spus Loredana Groza.

Fotografii: @loredanagroza/Getty Images

Vezi și VIDEO: INTERVIU Gwen Stefani: ”Sunt aici! Ai chef de niște muzică? Ai aici mai multă!”

related posts

Modifică setările cookies