Loredana Groza, apariție fatală în lenjerie intimă. Vedeta și-a etalat formele în cea mai provocatoare ținută de până acum


Deși are 52 de ani, Loredana Groza nu renunță la hainele sexy. Recent, cântăreața și-a impresionat fanii de pe rețelele sociale cu o ținută demnă de o femeie fatală - o lenjerie intimă de un roșu aprins, care i-a pus în evidență silueta de invidiat.


Loredana Groza nu renunță la ținutele sumare. Diva înamorata a făcut din nou ravagii pe rețelele sociale, când a apărut într-o lenjerie intima roșie, din dantelă, la care a accesorizat o pereche de dresuri plasă, o pelerina vaporoasă, cizme cu platformă și o mască de carnaval.

În videoclipul respectiv, Loredana se mișcă pe ritmurile propriei piese "N-o să fie azi, poate fi mâine", etalându-și atât formele voluptoase, cât și îmbrăcămintea senzuală.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Plină de mister vedeta a pozat din mai multe unghiuri, iar fanii nu au rămas indiferenți. 

"Superbă, sexy și extrem de mult bun gust", "Wow Lore tu ești ca un fluture.. ca pasărea Phoenix, ca un cameleon, ca o carte cu multe file.. nu mă plictisesc niciodată privindu-te și mă fascinezi! Ești o minune de femeie și de artist!", "Sublimă Loredana Groza", "O minune de femeie".

Sursă foto: Instagram

Vezi și:
 

related posts

Modifică setările cookies